לביבות תפוחי אדמה עם פרמז'ן ושמנת \\ ניסי גולדרייך

מערכת האתר 2 Comment on לביבות תפוחי אדמה עם פרמז'ן ושמנת \\ ניסי גולדרייך

לכולנו יש זיכרון מתוק מערב חנוכה של אימא במטבח מטגנת לביבות לטקעס קריספיות בחוץ ונימוכות בפנים ומתחסלות עוד לפני שהוגשו לשולחן. ניסי גולדרייך הכינה עבורכם את הגירסה האהובה לכבוד החג יחד עם ילדיה שהיו שותפים מלאים לאווירה המתוקה של חנוכה, בשילוב גבינות שהם אוהבים למתכון מושלם וקל להכנה, חנוכה שמח!

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מרכיבים:

10 תפוחי אדמה מגורדים בפומפיה גסה

גביע גבינת שמנת

כוס פתיתי מוצרלה או גבינה צהובה

5 ביצים m

כף מלח לא גדושה

כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות פרמז'ן

כוס קמח

להגשה: יוגורט/ גבינה לבנה/ ריבת תות

הכנה:

שופכים את כל המרכיבים אל קערה ומערבבים היטב לעיסה חלקה ומתבלים.

מרתיחים שמן במחבת ומורידים לאש נמוכה

בעזרת כף יוצרים לביבות לתוך המחבת כ2 כפות לכל לביבה ומטגנים משני הצדדים עד שנקבל צבע שחום יפה וקריספי

מעבירים לנייר סופג ומגישים לצד יוגורט וריבת תות

חנוכה שמח!



2 תגובות

מיין תגובות
  1. 2

    לתימנים יש זיכרון ילדות של זלביה ומרוקאים ספינג אז כולנו זה מונח רחב מידי למתכון